Virksomhedsløsning

Ude i virksomhederne er der travlt, og måske er der ikke ressourcer, kompetencer eller tid i HR-afdelingen til at løfte opgaven med at motivere og flytte den enkelte medarbejder.

Dette er netop derfor Time To Change samtale-coaching er en fantastisk mulighed for jer. Fordi mere motiverede, energiske og engagerede medarbejdere skaber bedre resultater.

Det er et fortroligt, motiverende og udviklende rum, hvor medarbejdere kan få sparring og coaching på de problematikker, der har indflydelse på både deres arbejdsliv og privatliv. Et neutralt sted, hvor der skabes et positivt løft for medarbejdernes trivsel og tilfredshed.

Vi får kigget på det der forhindre dem i at udfolde det liv de gerne vil og blive den bedste version af sig selv – også arbejdsrelateret. Uanset hvad det er, om det er privat eller arbejdsrelateret, så fylder det for den enkelte og det koster på bundlinien i virksomheden på den lange bane!

Jeg stiller skrapt, med fokus på forandring. Det er ikke mig der kommer med løsningerne, jeg er katalysator for de løsninger som den enkelte medarbejder kommer frem til.

Det er en vigtig opgave, at der bliver etableret et fortroligt rum. Det handler om dig og din virksomhed, fastholdelse af mål og bundlinie på den lange bane. Men vigtigst af alt, dine medarbejderes TRIVSEL. For trivsel skaber gode resultater, både på kort og lang sigt.

Så kontakt mig, så laver vi en skræddersyet ordning til netop DIN VIRKSOMHED.