Hvordan foregår det?

Coaching hjælper dig til at holde fokus på det, der er vigtigt i dit liv, og åbne op for de muligheder der kan hjælpe dig til, at overkomme dine hindringer, få brudt dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre og skabe de forandringer der skal til, så du kan tage livet i din egen hånd og leve dit liv i overensstemmelse med dig selv.

At opnå fremgang og forandring i forhold til det, du reelt ønsker i dit liv.

I en coachingproces får du mulighed for at arbejde med et hvilket som helst område af dit liv. Det er dig selv, der sætter dagsordenen, og både personlige og arbejdsrelaterede emner og udfordringer kan være i fokus.

Du vil blive udfordret på dine automatiske tanker og derigennem få en større bevidsthed om din måde at være i verden på.
Coaching handler først og fremmest om at turde tage beslutningen om at ville noget andet end det, der er nu. Det betyder ikke så meget, om du ved hvad. Det finder du ud af med din coach. Hvis du kan mærke, du vil noget andet end det, du har lige nu, er coaching et perfekt redskab.
 
Uanset mål vil du opleve, at din beslutsomhed, handlekraft og forandringsparathed bliver væsentligt styrket. Gennem vores dialog får du redskaber til at forbedre og udvikle netop det, der er vigtigt for dig.
 
Jeg er din sparringspartner, og jeg hjælper dig med at fastholde fokus på dine mål. Jeg stiller dig anderledes, udfordrende og til tider provokerende spørgsmål i en helt trygge rammer.

Konsultationerne kan foregå enten i min konsultation, eller over Zoom, til dig som har det bedst i dine vante omgivelser. For et ekstra tillæg kører jeg også gerne ud til dig.