Hvem er jeg

Mit navn er Lotte Dahlgaard og jeg er kvinden bag Time To Change. Jeg er 50 år gammel og har gennem de sidste 25 år arbejdet med mennesker. Jeg elsker at have med mennesker at gøre, og jeg motiveres af at kunne gøre en forskel – det ligger i mit DNA.

Både i min karriere og i mit privatliv, har det være min en vedvarende motivationsfaktor at hjælpe andre til bedre trivsel og gøre en forskel.

Jeg elsker at se mennesker blomstre, vokse og træde ud i deres unikke potentiale og jeg synes det at understøtte denne proces er noget af det mest fantastiske. Derfor elsker jeg også mit job som Stress- og LifeCocah, metakognitiv terapeut, hypnoterapeut, mindset mentor og fysioterapeut, og jeg ved at det er mit kald at hjælpe mennesker med at opnå trivsel, balance og oplevelse af indre styrke.

Jeg har i mange år drevet selvstændig virksomhed indenfor fysioterapi. Jeg har behandlet rigtig mange mennesker for deres fysiske skavanker, smerter og udfordringer. Og jeg har elsket hvert et minut.

Men jeg manglede en dimension i mit arbejde for at kunne nå helt i mål med alle. Kroppen er mangfoldig, og nogle gange er det kroppen der hjælper os med at sende de signaler, vi ikke altid er helt skarpe på at opfange. Men andre gange er det sindet, ens vaner eller handlemønstre, der skal bearbejdes. Derfor har jeg også uddannet mig til Certificeret Life- og StressCoach, Par & Relationscoach, ISAHt certificeret Hypnoterapeut og Metakognitiv Terapeut, netop for at kunne hjælpe dig hele vejen rundt – 360 grader! Jeg elsker at nørde i positiv psykologi, fordi vores mindset kan gøre en kæmpe for skel for os.

Jeg er klar til at give dig indsigt, mod og handlekraft til at nå målet, og nå hele vejen rundt om dig selv.

Coaching belyser ved hjælp af en fokuseret spørgemetode dine indgroede og ofte ubevidste tanke- og handlemønstre på en helt anden måde, end du kender det fra familie og venner.

Som Coach vil jeg derfor på en professionel måde udfordre dig på en række områder, f.eks. dine begrænsende overbevisninger, dine negative tanker (om dig selv), dine mønstre og adfærd, dine evner, kompetencer og muligheder.
Ofte er det nemlig dine negative tanker og mønstre, der afholder dig fra at opnå det, du egentlig gerne vil, eller fra at tage første skridt til at finde ud af, hvad du gerne vil.

Jeg hjælper dig til at holde fokus på det, der er vigtigt i dit liv, og åbne op for de muligheder der kan hjælpe dig til, at overkomme dine hindringer, få brudt dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre og skabe de forandringer der skal til, så du kan tage livet i din egen hånd og leve dit liv i overensstemmelse med dig selv.

Nogle gange kan det være en hjælp at supplere coachingen med andre former for terapi. Hypnoterapi er terapi, der foregår under hypnose. Under hypnose, kommer hjernen i en tilstand, hvor den er særlig modtagelig for forandring. I den tilstand er det muligt, at give nye forslag til tanker, følelser og reaktioner. Tilstanden giver også mulighed for at åbne for en større forståelse af indre konflikter eller årsager til at gamle mønstre fastholdes. Coachingen kan også suppleres med den metakognitive terapi, hvor vi arbejder med at lære at håndtere tankerne.

Det handler om at starte, og finde modet til at tage det første skridt. Ellers bliver du, hvor du er i dag.