Hvem er jeg

Jeg er 49 år gammel og har gennem de sidste 24 år arbejdet med mennesker. Jeg elsker at have med mennesker at gøre, og jeg motiveres af at kunne gøre en forskel – det at kunne arbejde med mennesker og via behandling og samarbejde at kunne flytte det enkelte menneske til en bedre tilværelse.

Jeg er uddannet fysioterapeut, og har i mange år drevet selvstændig virksomhed indenfor fysioterapi. Jeg har behandlet rigtig mange mennesker for deres fysiske skavanker, smerter og udfordringer. Og jeg har elsket hvert et minut.

Men jeg manglede en dimension i mit arbejde for at kunne nå helt i mål med alle. Kroppen er mangfoldig, og nogle gange er det kroppen der hjælper os med at sende de signaler, vi ikke altid er helt skarpe på at opfange. Men andre gange er det sindet, ens vaner eller handlemønstre, der skal bearbejdes. Derfor har jeg også uddannet mig til Life- og StressCoach og ISAHt certificeret Hypnoterapeut, netop for at kunne hjælpe dig hele vejen rundt – 360 grader!

Jeg er klar til at give dig indsigt, mod og handlekraft til at nå målet, og nå hele vejen rundt om dig selv.

Coaching belyser ved hjælp af en fokuseret spørgemetode dine indgroede og ofte ubevidste tanke- og handlemønstre på en helt anden måde, end du kender det fra familie og venner.

Som Coach vil jeg derfor på en professionel måde udfordre dig på en række områder, f.eks. dine begrænsende overbevisninger, dine negative tanker (om dig selv), dine mønstre og adfærd, dine evner, kompetencer og muligheder.
Ofte er det nemlig dine negative tanker og mønstre, der afholder dig fra at opnå det, du egentlig gerne vil, eller fra at tage første skridt til at finde ud af, hvad du gerne vil.

Life coaching hjælper dig til at holde fokus på det, der er vigtigt i dit liv, og åbne op for de muligheder der kan hjælpe dig til, at overkomme dine hindringer, få brudt dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre og skabe de forandringer der skal til, så du kan tage livet i din egen hånd og leve dit liv i overensstemmelse med dig selv.

Nogle gange kan det være en hjælp at supplere coachingen med hypnoterapi. Hypnoterapi er terapi, der foregår under hypnose. Under hypnose, kommer hjernen i en tilstand, hvor den er særlig modtagelig for forandring. I den tilstand er det muligt, at give nye forslag til tanker, følelser og reaktioner. Tilstanden giver også mulighed for at åbne for en større forståelse af indre konflikter eller årsager til at gamle mønstre fastholdes. 

Det handler om at starte, og finde modet til at tage det første skridt. Ellers bliver du, hvor du er i dag.