Hvem er jeg

Jeg er 48 år gammel og har gennem de sidste 24 år arbejdet med mennesker. Jeg elsker at have med mennesker at gøre, og jeg motiveres af at kunne gøre en forskel – det at kunne arbejde med mennesker og via behandling og samarbejde at kunne flytte det enkelte menneske til en bedre tilværelse.

Jeg er uddannet fysioterapeut, og har i mange år drevet selvstændig virksomhed indenfor fysioterapi. Jeg har behandlet rigtig mange mennesker for deres fysiske skavanker, smerter og udfordringer. Og jeg har elsket hvert et minut.

Men jeg manglede en dimension i mit arbejde for at kunne nå helt i mål med alle. Kroppen er mangfoldig, og nogle gange er det kroppen der hjælper os med at sende de signaler, vi ikke altid er helt skarpe på at opfange. Men andre gange er det sindet, ens vaner eller handlemønstre, der skal bearbejdes. Derfor har jeg også uddannet mig til LifeCoach, netop for at kunne hjælpe dig hele vejen rundt – 360 grader!

Jeg er klar til at give dig indsigt, mod og handlekraft til at nå målet, og nå hele vejen rundt om dig selv.

Fysioterapeutisk videreuddannelse indenfor:

  • Credential eksamen McKenzie (Cert. MDT)
  • Idrætskurser
  • Manuel Terapi kurser
  • Mulligan Kurser
  • Lang kursusrække indenfor børnebehandling
  • Kurser i baby behandling
  • Osteopati kurser
  • MET kurser
  • Kurser i Indlægssåler
  • Smertevidenskab