Det siger kunderne

Med din coaching, med din kærlige støtte og omsorg har jeg bevæget mig længere, end jeg troede var muligt. Du har givet mig mulighed for at handle i mit liv. Hjulpet mig med at se, at det er mit liv og mig der bestemmer over det. Jeg har fået redskaber, som nu hjælper mig på alle livets fronter: i mit parforhold, som forælder, i mit arbejde osv. Hele vejen rundt føler jeg mig styrket.

Du har hjulpet mig til en selvindsigt omkring mine vaner, tanker og handlinger som har været uundværlig. Takket være dig, har jeg med succes ændret på de uhensigtsmæssige vaner, styrket de gode og skabt nye vaner, der passer til mig. Jeg har opnået en accept af mig selv og mit liv, som jeg ikke tidligere har haft. Jeg er klar over, at der hvor du nu har hjulpet mig hen, kræver forsat livslang øvelse og træning – og jeg glæder mig til det, for du har givet mig redskaberne og værktøjerne til.

Du er så varm og nærværende, når du guider og coacher. Jeg har på alle tidspunkter følt mig helt og aldeles tryg i dine hænder, hvilke er utroligt vigtigt, når man er så sårbar. Du er utrolig dygtig til at holde fokus, at gøre opgaverne overskuelige og kærligt holde fast, så man langsomt, men sikkert rykker sig, udvikler sig og heler sig selv.

Lene, 38 år

“Jeg har haft et stressforløb med Lotte som jeg har været yderst tilfreds med. Man føler sig meget tryg og i de rette hænder hos Lotte, som har stor viden og empati. Og jeg har fået en masse konkrete råd, planlægning og sparring på min situation, hvilket gjorde at alle mine stress-symptomer forsvandt, og jeg kunne komme videre med livet, oven i købet på en endnu bedre måde end før.”

Leila, 55 år

“Udgangspunktet for mit forløb var, at jeg var kørt fast i min daværende stilling. Men samtidigt havde jeg også mistet motivationen til aktivt at komme videre i min karriere. Lotte har i den grad været medvirkende til, at jeg fik konkretiseret mine drømme og forventninger til hvad et arbejdsliv skal indeholde -og så handle derefter. Men måske vigtigst af alt har han tilskyndet et opgør med den tryghedsnarkomani, som kan “retfærdiggøre” at blive i et arbejde, som måske betaler fint, men som hverken motiverer eller udfordrer.

Det var ikke ligefrem en del af målsætningen, at jeg skulle opsige mit job (uden et nyt på hånden) som led i coachingforløbet, men det blev en naturlig konsekvens af, at jeg tog aktivt stilling til min egen situation. Nu er jeg selvstændig konsulent og kunne ikke være gladere for den beslutning og de positive konsekvenser det har haft på mit liv og min hverdag. Livet er for kort til at kede sig – også selvom man bliver betalt for det.

Tusind tak for samarbejdet Lotte. De varmeste anbefalinger herfra”

Jens, 43 år

“Jeg havde døjet med hovedpine og svimmelhed i flere år. Dette har betydet dårlig søvn, mindre energi og uoplagthed i hverdagen. Lotte fik hurtigt spottet problemet og gennem behandlinger og samtale fik jeg det hurtigt bedre. Jeg har fået mere selvindsigt, og er mere opmærksom på min krops signaler. Jeg har nu fået et nyt liv med masser af energi og overskud.”

Dorthe, 57 år

“Vores dreng på knap 2 mdr. havde over længere tid været meget grædende- særligt om eftermiddagen og om aftenen. Virkede utilpas og ville heller ikke rigtig spise.

Men efter kun få behandlinger af Lotte, har vi nu fået en gladere og roligere baby igen, der ikke græder nær så meget og amningen fungerer igen. Han virker til at trives igen og det har været super dejligt og nærværende at komme hos Lotte. Vi har også fået meget vejledning med på vejen.”

Susanne, mor til William på 2 måneder

“Min datter fik som nyfødt (4 uger) behandling hos Lotte da hun virkede spændt i ryggen og havde problemer med at kigge til den ene side. Efter nogle få behandlinger hos Lotte er det nu ikke længere et problem og udover at have løsnet spændingerne og min datter igen ville dreje hovedet til begge sider, fik jeg også masser af anden viden og gode råd med på vejen.

Behandlingen hos Lotte var både tryg og god og får mine varmeste anbefalinger til andre småbørnsforældre.”

Cecilie, mor til Alma på 4 uger

“Lotte er virkelig dygtig og hjalp os til at finde frem til, hvad vores mange gentagne konflikter handlede om. Vi fik derved en bedre forståelse for vores konfliktmønstre og en større forståelse for hinanden. Vi har fået brudt vores mønstre, og er kommet meget tættere på hinanden igen. Ingen tvivl om, at Lotte har haft en stor andel i, at vi stadig er sammen som par.”

Klaus og Marianne

“Jeg lover dig at være OBS på mig selv og lytte og mærke. Jeg er super glad for samtalerne hos dig og vil kontakte dig ligeså snart der opstår “noget”. Du har på få timer fået mig til at bedre at kende mig selv og erkende og acceptere det som måtte være. Har jo fået det at vide på andre kurser og hos terapeuter, men du kan sgu noget andet. Lige nu er alt fint og skriver hvis de ikke er igen.”

Tine