Det siger kunderne

Med din coaching, med din kærlige støtte og omsorg har jeg bevæget mig længere, end jeg troede var muligt. Du har givet mig mulighed for at handle i mit liv. Hjulpet mig med at se, at det er mit liv og mig der bestemmer over det. Jeg har fået redskaber, som nu hjælper mig på alle livets fronter: i mit parforhold, som forælder, i mit arbejde osv. Hele vejen rundt føler jeg mig styrket.

Du har hjulpet mig til en selvindsigt omkring mine vaner, tanker og handlinger som har været uundværlig. Takket være dig, har jeg med succes ændret på de uhensigtsmæssige vaner, styrket de gode og skabt nye vaner, der passer til mig. Jeg har opnået en accept af mig selv og mit liv, som jeg ikke tidligere har haft. Jeg er klar over, at der hvor du nu har hjulpet mig hen, kræver forsat livslang øvelse og træning – og jeg glæder mig til det, for du har givet mig redskaberne og værktøjerne til.

Du er så varm og nærværende, når du guider og coacher. Jeg har på alle tidspunkter følt mig helt og aldeles tryg i dine hænder, hvilke er utroligt vigtigt, når man er så sårbar. Du er utrolig dygtig til at holde fokus, at gøre opgaverne overskuelige og kærligt holde fast, så man langsomt, men sikkert rykker sig, udvikler sig og heler sig selv.

Lene, 38 år

“Jeg har haft et stressforløb med Lotte som jeg har været yderst tilfreds med. Man føler sig meget tryg og i de rette hænder hos Lotte, som har stor viden og empati. Og jeg har fået en masse konkrete råd, planlægning og sparring på min situation, hvilket gjorde at alle mine stress-symptomer forsvandt, og jeg kunne komme videre med livet, oven i købet på en endnu bedre måde end før.”

Leila, 55 år

 Udgangspunktet for mit forløb var, at jeg var kørt fast i min daværende stilling. Men samtidigt havde jeg også mistet motivationen til aktivt at komme videre i min karriere. Lotte har i den grad været medvirkende til, at jeg fik konkretiseret mine drømme og forventninger til hvad et arbejdsliv skal indeholde -og så handle derefter. Men måske vigtigst af alt har han tilskyndet et opgør med den tryghedsnarkomani, som kan “retfærdiggøre” at blive i et arbejde, som måske betaler fint, men som hverken motiverer eller udfordrer.

Det var ikke ligefrem en del af målsætningen, at jeg skulle opsige mit job (uden et nyt på hånden) som led i coachingforløbet, men det blev en naturlig konsekvens af, at jeg tog aktivt stilling til min egen situation. Nu er jeg selvstændig konsulent og kunne ikke være gladere for den beslutning og de positive konsekvenser det har haft på mit liv og min hverdag. Livet er for kort til at kede sig – også selvom man bliver betalt for det.

Tusind tak for samarbejdet Lotte. De varmeste anbefalinger herfra

Jens, 43 år