Dårligt selvværd

Har du en grundlæggende antagelse om “ikke at være god nok”? Taler du ofte selvkritisk til dig selv, og fokuserer du på alt det, som du ikke synes er godt nok? Så lider du højst sandsynligt af et lavt selvværd, og det kan være rigtig opslidende og smertefuldt.

At elske sig selv burde være det nemmeste i verden, men desværre oplever rigtig mange at det er virkelig svært. Det nemmeste er derimod at slå sig selv oven i hovedet for ikke at lykkedes eller være god nok…

Sammenligner du dig dagligt med andre – og aldrig til din egen fordel? Når du er på de sociale medier, synes du altid at alle andre lever et meget federe liv end dig.
For nogle fylder tanken om at være kedelig eller uinteressant, og for andre kan det handle om ikke at føle sig klog eller spændende nok.

Andre igen fokuserer på deres udseende og er meget kritiske overfor det, som de ser. Uanset hvad din selvkritik går på, så er resultatet det samme. Du får det rigtig dårligt af det, og det vil påvirke dit humør og din livskvalitet meget negativt.

Det er faktisk muligt at opnå et højere selvværd, lære at elske sig selv og være tilfreds med sig selv og sit liv uden at overtænke tingene og knokle endnu hårdere i hverdagens hamsterhjul.

Vi skaber det bedste liv for dig, så udskiftningsbænken bliver skiftet ud med førersædet.

Med coaching kan du få ryddet op i dit eventuelle indre kaos og du opdager at blive i stand til at udnytte dine personlige egenskaber meget bedre. Du lærer at stoppe med dårlig samvittighed og med at slå dig selv oveni hovedet.

At få gjort noget ved det, vil få dig til at opleve glæde, energi og indre ro. Du får sluppet de negative mønstre du sidder fast i. Coaching er samtaler i fuld fortrolighed, hvor du får støtte og hjælp til at skabe og leve det liv, du drømmer om. Ved at få sat ord på inderste tanker, oplever mange ofte, at vejen til målet bliver kortere.

Når du arbejder med dig selv gennem coaching, oplever du, at du får mere energi i hverdagen, at dine relationer til andre bliver bedre, og du vil opleve mere tilfredshed i livet. Du vil lære dit eget værd at kende, mærke selvrespekt, selvaccept, harmoni og balance. Og vigtigst af alt…..at elske dig selv.

Fordele ved et godt selvværd

Når du har et godt selvværd, har du en indre ro og hviler i dig selv.
Du behøver ikke en facade, når du er sammen med andre mennesker.
Du har lettere ved at træffe de valg, der er gode for dig.
Du kan tro på dig selv og sige til og fra med god samvittighed.
Du bruger mindre tid på at spekulere, overtænke eller bekymre dig og har langt større overskud og energi.
Du har fokus på de gode ting og ser tingene i et positivt perspektiv.
Du går ikke så meget op i, hvad andre tænker og mener om dig.
Du lærer at sige, sådan er jeg også……og elsker dig selv for det.

Alle mennesker kan opnå at have et godt selvværd. OGSÅ DIG!