Holistisk 360 graders behandling

Sæt fokus på både krop og sind med den holistiske fysioterapi.

Jeg er i besiddelse af en unik kombination af viden og erfaring indenfor såvel det fysiske som det mentale. Dette gør det muligt at kunne tilbyde hjælp der har fokus på det hele menneske og sammenhæng mellem krop og sind. Så jeg netop kan arbejde 360 grader rundt om det hele menneske.

Vores krop fortæller os det, som vores sind ikke altid opfatter.

Smerter, spændinger, hovedpine, dårlig nattesøvn og manglende energi, er desværre hverdagen for mange.

Det kan helt tage pusten fra os, i en travl hverdag.
Vi lytter ikke, men fortsætter med at forsøge at leve op til en masse forventninger vi har til os selv, indtil smertestillende og dårligt humør er en stor del af din hverdag.

Uanset om du har udfordringer i hverdagen fysisk eller mentalt, oplever stress eller mangler retning i dit liv, kan redskaberne hjælpe dig på vej til at få den hverdag og det overskud du drømmer om.

Mange tror der skal forandring til i hverdagen (job, økonomi, helbred, parforhold, bolig og meget andet) for at få øget ro eller større glæde. Men ved at ændre egne tanke -og handlemønstre, kan du opnå meget mere end du tror.

Jeg er nærværende både som coach og fysioterapeut, så spotter lynhurtigt hvor “skoen” trykker og guider dig på vej, i den retning du gerne vil. Sammen får vi synliggjort hvad der skal til for at skabe balance og harmoni i dit liv. Uanset om det gælder fysik, det mentale eller en kombination af begge dele. For rigtig ofte følges de 2 ting ad  og skaber ringe i vandet. Langvarige smerter kan skabe mental ubalance, men ubalance i det mentale kan også skabe smerter i kroppen.

Jeg har en bred erfaring og en stor værktøjskasse med redskaber der kan hjælpe dig i mål og ind “på førersædet” i dit liv – der hvor du bestemmer og kan styre derhen hvor du gerne vil. Du får hjælp til at:

  • Ændre på årsagen til smerterne
  • Fjerne/reducere smerterne
  • At lære fremadrettet at lytte til kroppens signaler
  • At få krop og sind tilbage i balance

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske og sætter min brede faglighed indenfor såvel det mentale som det fysiske i spil for at hjælpe dig bedst muligt.

Jeg ser hver enkelt klient som et unikt menneske og hjælper ham/hende til også selv at få øje på netop det.

Mine evner til at skabe ændring hos et andet menneske, samt motivere er unik og en vigtig faktor for, at mine klienter får skabt et liv i balance.