360 graders behandling

Sæt fokus på både krop og sind med den holistiske fysioterapi.

Jeg er i besiddelse af en unik kombination af viden og erfaring indenfor såvel det fysiske som det mentale. Dette gør det muligt at virkeliggøre min drøm om, at kunne tilbyde hjælp der har fokus på det hele menneske og sammenhæng mellem krop og sind. Så jeg netop kan arbejde 360 grader rundt om det hele menneske.

Uanset om du har udfordringer i hverdagen fysisk eller mentalt, oplever stress eller mangler retning i dit liv, kan redskaberne hjælpe dig på vej til at få den hverdag og det overskud du drømmer om.

Mange tror der skal forandring til i hverdagen (job, økonomi, helbred, parforhold, bolig og meget andet) for at få øget ro eller større glæde. Men ved at ændre egne tanke -og handlemønstre, kan du opnå meget mere end du tror.

Jeg er nærværende både som coach og fysioterapeut, så spotter lynhurtigt hvor “skoen” trykker og guider dig på vej, i den retning du gerne vil. Sammen får vi synliggjort hvad der skal til for at skabe balance og harmoni i dit liv. Uanset om det gælder fysik, det mentale eller en kombination af begge dele. For rigtig ofte følges de 2 ting ad  og skaber ringe i vandet. Langvarige smerter kan skabe mental ubalance, men ubalance i det mentale kan også skabe smerter i kroppen.

Jeg har en bred erfaring og en stor værktøjskasse med redskaber der kan hjælpe dig i mål og ind “på førersædet” i dit liv – der hvor du bestemmer og kan styre derhen hvor du gerne vil.

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske og sætter min brede faglighed indenfor såvel det mentale som det fysiske i spil for at hjælpe dig bedst muligt.

Jeg ser hver enkelt kunde som et unikt menneske og hjælper ham/hende til også selv at få øje på netop det.

Det handler ikke om hvad vi kan, men om hvem vi ER.

Mine evner til at skabe ændring hos et andet menneske, samt motivere er unik og en vigtig faktor for, at mine kunder kommer i mål med deres drømme og målsætning.