Kærlighed…er dit eget ansvar

Den største fejl, du kan begå i alle dine relationer er, at du tror det er den andens handling (eller mangel på samme) der er nøglen….og årsagen, til at du ikke trives/eller er tilfreds.

Men faktum er, at der er én der sidder med nøglen til at skabe forandring, og det er dig.Og om det handler om dit parforhold, en god ven eller en familierelation…ja så er svaret det samme.

Du kan godt blive ved med at spilde din dyrebare energi på at forsøge at lave andre om….men ved du hvad, det er så meget spild af tid og god energi.For det er IKKE muligt!

Jeg hører dagligt i min praksis, specielt fra kvinder i et parforhold: “Jeg kan ikke få det jeg ønsker mig i mit parforhold, så jeg må gå på kompromis med mig selv og mine behov”. Hvis du kan se dig selv havne der, så læs med videre….

“Min partner kunne forandre sig og gøre xyz, så ville alt blive bedre…” Men faktum er, at du selv har valgt din partner. Og den der kan løfte dit forhold til et helt nyt niveau er…..DIG! Måske synes du, at din partner har fejl, mangler, utilstrækkeligheder, sære vaner eller andet, men jeg er ret sikker på, at det også er tilfældet med dig.

Det er bare så meget nemmere at få øje på fejl og mangler ved andre mennesker end ved sig selv. Kig på dig selv. Hvad kan du gøre anderledes? Du kan vælge at bruge din energi på at ændre din partner. Det kan virkelig være fristende, men i praksis er det umuligt.

Du har 3 muligheder: Accepter – Forandre – Forlad scenen.

Ved at acceptere, så slutter du fred med – at det er sådan din partner er.

Ved at forandre, så kigger du på hvad du selv kan gøre anderledes.

Forlade scenen giver sig selv, men det vil selvfølgelig altid være den sidste udvej.

Start med dig selv, og alt omkring dig vil forandre sig. Find dig selv, så du kan tiltrække kærlighed. Ingen tiltrækkes af vores værste sider….Glem aldrig at give dig selv og dine behov opmærksomhed, så du ikke falder i fælden og forsøger at lave om på din partner, for at hun/han skal dække de behov, du har glemt selv at dække. Og jeg tør godt give dig garanti for, at når du selv forandre dig og dine handlinger – så forandre andre sig også.

Så har du noget du skal have kigget på allerede i dag?