Kan man gå alene til par coaching?

Hvad gør man, hvis der er udfordringer i parforholdet og ens partner ikke vil med?

Ja, så tager man ansvar og går alene. For det kan man godt og det hjælper faktisk!

Det hjælper fordi, man her vender næsen indad. Man finder ud af, hvad der ens egne udfordringer og stopper med at pege fingre.Man opdager, hvad der trigger ens irritationsknap. Og vupti … problemet er langt om længe fundet. Løsningen bliver derfor mere klar og tydelig og fra at være noget ens partner var skyld i, kan man nu selv gøre en hel masse.

Når man arbejder på at gøre en indre forskel, ændrer man automatisk adfærd og det gør ens omgivelser pludselig også. Man kan sige, at det spreder sig som ringe i vandet, og derfor kan den enkelte faktisk få parforholdet til at blomstre igen.

Jeg oplever ofte:

  • at det kun er den ene, der har lyst til at komme til par coaching.
  • at nogle har kun brug for at arbejde med sig selv, for at få det bedre sammen.
  • at nogle gerne vil finde ud af, om det kan hjælpe ens parforhold, inden man trækker den anden med.
  • at de fleste elsker at få et andet syn, inspiration eller et redskab til at ændre det uudholdelige.

Så uanset om man vil mindske diskussionerne, forbedre intimiteten og sexlivet eller blot forstå sin partner og sig selv noget bedre, kan par coaching bestemt hjælpe den enkelte. Så i stedet for at vente på at din partner enten vil med, eller du sidder og venter på at han/hun fixer jeres parforhold – så tag ansvar selv.

Med mindre du trives i et parforhold hvor der både er dårlig stemning, konflikter og manglende nærvær og intimitet…..og hvem gør det?Så tag ansvar for dit parforhold allerede idag og skab det parforhold du ønsker dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.