Fylder bekymringerne?

Fylder bekymringer meget i dit liv?

Hvad nu hvis jeg dumper til eksamen…Hvad nu hvis jeg mister min kæreste…..Hvad nu hvis jeg mister mit arbejde…….Hvad nu hvis …… og listen kan være uendelig.

Har du også dage, hvor bekymringerne bare kværner derudaf? Fra morgen til aften.

Det er helt normalt, men problemet er, at bekymringerne og tankerne kan komme til at fylde så meget, at du ikke opdager ALLE de gode ting omkring dig😊

Resultatet kan også blive dårlig nattesøvn, manglende energi og overskud og så begynder din krop også at reagere. Heldigvis behøver det ikke være sådan.

Du kan øve dig i, at skrue ned for dine bekymringer. Så de ikke stjæler din tid, din energi og dit humør.

Giv dig selv 15-30 minutters bekymringstid hver dag. Du skal afsætte et fast tidspunkt i løbet af døgnet til det. Popper der bekymringer op udenfor dette tidsrum, så lad dem fare og sæt fokus på noget andet. Lad være med at bruge energi på dem. Læg dem væk. Først når klokken slår “bekymringstid”, hiver du tankerne frem igen.

Nu kan du give fuld los for bekymringerne, men kun i 15-30 minutter. Og så er du færdig med dem for i dag.I starten vil du helt sikkert synes, at det er svært at gemme dine bekymringer væk. De har det med at rive og flå i os. Men jo flere gange du fanger en bekymring i løbet af dagen og siger: ‘Jep, jeg har set dig. Vi ses igen kl. 15.45’, desto mindre kommer de til at fylde😊